Mat hos oss

Oversikt

Siden vi har valgt å publisere menyene i et og samme innlegg, så ser vi at det kan være behov for en oversikt. Du vil her finne linker til de innleggene de ulike forrettene, hovedrettene eller dessertene er lagret i. Og da håper vi det blir lettere å finne fram her, nå som det finnes så mange fantastisk deilige retter her. Lykke til!

Apertif

Båtsnacks

Forretter

Kamskjell med vårløk og sylta ingefær

Reinsdyrfilet med røde plommer

Kongekrabbesymfoni med avokado og granateple

Gravet hjortefilet med sennepssaus


Hovedretter

Hjort med sopp, brekkbønner og aprikos-chilichutney

Breiflabb med rødvinssaus, hjertesalat og aromasopp

Urtebakt torsk med spinat, østerssopp og rødvinssaus

Thaisuppe

Svinewok med nudler

Ishavsrøye med timiansaus, selleripure, grønne grønnsaker og saltbakte poteter

Osteretter




Desserter

Sjokoladeparfait med krydderkokte pærer

Multe og mascarponemousse

Sjokoladeterte

Chilibakt ananas med mascarponekrem og sjokoladechilikonfekt

Kaker


Annet

Hjemmelaget sylte

Pizza

Piroger
Send dette via e-postBlogg dette!Del på XDel på FacebookDel på Pinterest
Startsiden
Abonner på: Innlegg (Atom)

Mathososs

Vi har i en femårsperiode lagd treretters middag til oss selv annenhver lørdag. Noen ganger med barn og noen ganger uten barn. Noen ganger med besøk, og noen ganger bare til oss selv. God mat blir det.

I denne bloggen samler vi noen av menyene våre fra disse kveldene, men også hverdagsretter som vi trives med.

Maten er hovedsakelig inspirert fra middelhavsområdet.

God vin finnes også, og vi har en forkjærlighet for den italienske.





Matbloggtoppen

Søk i denne bloggen

Sider

  • Start
  • Om oss
  • Oversikt

Den ene

Den ene

Den andre

Den andre

Bloggarkiv

  • ▼  2016 (2)
    • ▼  januar (2)
      • Brødbaking i gryte
      • Lammegryte som varmer, med kjøtt av villsau og rot...
  • ►  2015 (1)
    • ►  september (1)
  • ►  2014 (3)
    • ►  september (2)
    • ►  januar (1)
  • ►  2013 (11)
    • ►  oktober (2)
    • ►  august (3)
    • ►  mars (4)
    • ►  januar (2)
  • ►  2012 (33)
    • ►  desember (2)
    • ►  november (1)
    • ►  oktober (4)
    • ►  september (3)
    • ►  august (5)
    • ►  juli (2)
    • ►  juni (2)
    • ►  mai (1)
    • ►  april (2)
    • ►  mars (1)
    • ►  februar (9)
    • ►  januar (1)
  • ►  2011 (13)
    • ►  november (2)
    • ►  august (1)
    • ►  mai (1)
    • ►  april (2)
    • ►  mars (1)
    • ►  februar (4)
    • ►  januar (2)
  • ►  2010 (12)
    • ►  desember (2)
    • ►  november (1)
    • ►  august (1)
    • ►  juli (3)
    • ►  april (1)
    • ►  februar (1)
    • ►  januar (3)
  • ►  2009 (12)
    • ►  desember (1)
    • ►  november (8)
    • ►  oktober (3)

Etiketter

Forrett Gresk Hellas Italiensk mat New Zealand Spania Tips ananas baking barn biff brød bær dessert fisk frankrike grill grillfest hovedrett hverdag hvit fisk indisk italiensk vin jul kake marokko meny ost pizza restaurant skalldyr småretter sommer tapas tilbehør tre retters

Om oss

  • Mat hos oss
  • vegard

Populære innlegg

  • Stifado - gresk oksegryte
  • Hjemmelaget sylte
  • Lammelår av villsau med ovnsstekte grønnsaker
  • Bestemors fylte kjeks
  • Lun camembert med nøtter
  • Marengskake
  • Stekt ulkehale med couscossalat og sprøstekt spekeskinke
  • Breiflabb med spekeskinke og urter
  • Grillede kamskjell
  • Festmat til 13

Vår bloggliste

  • Apéritif
    UKENS KAKE: Mens vi venter på bringebærene fra hagen, bruker vi opp de fryste til denne herlige kaken
    for 2 år siden
  • Gsmil
    Perdika på Aegina
    for 9 år siden
  • Vinmonopolet
  • Oregano.no - Norges Beste Restaurantguide
  • Gastronomi i Spania | Spanske retter
  • Matbloggsentralen
  • MAT OG DRIKKE - oppskrifter - menyer - vintips
  • www.matprat.no

Våre favorittlenker

  • http://dinmat.no/
  • http://mat.varden.no/
  • http://matogdrikke.no
  • http://matoppskrift.no
  • http://matprat.no
  • http://www.apertif.no
  • http://www.gsmil.wordpress.com
  • http://www.vinmonopolet.no
  • Smak

Følgere

Powered By Blogger
Enkel-tema. Temabilder: djeecee. Drevet av Blogger.