lørdag 28. januar 2012

Lun camembert med nøtter








Snakk om overraskelsespakke! Varm camembert overrasker hver gang, den er helt annerledes varm enn kald. Snakk om nytelse.

Og så de stekte nøttene da, varme valnøtter og honning full av smak over nytelsesosten. Det er vannvittig godt. Og mektig...






1 rund camembert pr person
Fersk rosmarin
1 dl honning
1 ss olje
2 ss balsamicosirup
1 dl Grovhakkete valnøtter
5 strimlede tørka aprikoser
Fersk rosmarin

Varm honning, balsamico, olje på svak varme og rør det sammen til en jevn blanding. Ha i aprikoser og rosmarin. La det stå og surre på svak varme, mens osten gjør seg ferdig i ovnen.

Skjer av "lokket" på camemberten, legg denne i en ildsfast form med litt smør i bunnen. Trykk fast de grovhakkede nøttene i toppen på ost. Sett den i ovnen i 225 grader i 8 -10 minutter. Eller til du ser at osten begynner å sprekke.

Ta osten ut av ovnen og hell honningblandingen over. Pynt med friske rosmarinblader.

Nyt!
Gjerne med en god hvitvin ved siden av

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar