søndag 10. mars 2013

Rosastekt andebryst med mango og vårløk


En deilig frisk og smaksrik forrett.

1 andebryst
1/2 mango
4 vårløk
couscous
1 neve bladpersille og koriander
1 ts grovmalt pepper

Lag couscous etter anvisning på pakken. Bland inn rikelig med frisk bladpersille og koriander. Kvern over pepper.

Gni inn andebrystet med salt og pepper og rut opp skinnet. La det ligge på kjøkkenbenken 1-2 timer før det skal stekes.
Stekes med skinnsiden ned på middels varme i ca 8min, snu deretter kjøttet og stek i 4-5 min.

Skjær vårløk og mango i strimler, stek de i ca 1-2 minutter i litt av andefettet.

Anrett på tallerken.

Serveres med knasende hvitløksbrød og en god rødvin ved siden av.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar