onsdag 3. oktober 2012

Varmrøkt laks med tomat og druesalsa med gressløksaus


Enkel og sjarmerende forrett. Denne er rask å lage til mange, og noen ganger kan det være en fordel.

Varmrøkt laks (kjøpes ferdig i den lokale fiskebutikken)
Økologiske småtomater i ulike farger
Grønne druer uten stein
Sitronsaft

1 dl Fløte
1 dl Creme Fraiche
1 bunt Gressløk, finhakket
2 ts Sitronsaft
Grovmalt pepper


Kutt tomater og druer i småbiter, ha over sitronsaft. Bland.

Varm opp fløte og creme fraiche til kokepunktet.Hold varmt til rett før serveringstidspunkt. Rør inn finklippet gressløk. Smak til med sitronsaft, pepper og eventuelt salt.

Serveres med et glass av husets hvitvin.

2 kommentarer:

  1. Det der så ikke noe spesiellt delikat ut. Hva med å røyke fisken selv? Og et litt mere fresh tilbehør og opplegging skader heller ikke. Og server med husets hvitvin?? hehe, sorry man

    SvarSlett
  2. Hver sin smak!
    Skulle gjerne prøvd å røyke fisk selv, men det kommer ved en annen anledning.

    SvarSlett