mandag 16. juli 2012

Quesadilla med spekeskinke



Har du lyst på en god, enkel og rask lunsjrett?

Da er dette et virkelig godt alternativ til de tradisjonelle brødskivene.

Til 2 personer trenger du:

8 quesadilla brød (1 pakke)
Mozarella eller fetaost
En neve babyspinat
2 tomater, finkuttet
Grovmalt pepper
4-6 skiver god spekeskinke

Urtesmør
lages enkelt ved å røre sammen smør med tilgjengelige friske urter og et finhakket hvitløksfedd.
Eller bruk blandingen som til hvitløksbrød


Legg osten på brødet. Tomat eller spinat over og riv en stor skive spekeskinke over det igjen. Strø ost over og legg på brød nr to.

Stek på middels varme i urtesmør i 30-60 sekunder på hver side. Skjer over og server.

Passer utmerket på terrassen en varm sommerdag, med en kald øl til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar