lørdag 25. august 2012

Smaksfulle kebab


Til kebab skal man helst bruke lammekjøttdeig. Men det er ikke alltid like lett å få tak i, og vanlig karbonadedeig er derfor et helt akseptabelt bytte. Det var iallfall det her i huset også.

Det er noe eget med å servere "mat på pinne", selv om smakene kanskje er litt ukjente, så er mat man kan holde på pinne ofte akseptabelt også hos barn. Dette er derfor en rett vi har brukt flere ganger når det også er barn rundt bordet.

Ingredienser
400 g karbonadedeig
2 egg
1 hvitløk uten fedd
1- 2 chili
2 ts spisskummin
salt og pepper
2 ss finkuttet frisk basilikum

Bland alt sammen godt og la det stå kaldt i 30 min.

Form kjøttdeigen rundt grillspydene og legg disse ved siden av hverandre på en bakeplate.
Stek i ovnen under grillvarmen i ca 10 minutter. Snu dem underveis.

Serveres med couscos, godt brød, salat og dipp ved siden av.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar