onsdag 3. september 2014

Kornblanding - granola

Denne kornblandingen eller Granolaen om du vil, har jeg fått oppskriften til av søstra mi, som igjen har funnet den et sted. Det er gjerne sånn med de beste oppskriftene.

75 g kokos
75 g honning
125 g smør
75 g mandler
75 hasselnøtter
375 g store havregryn 
75 solsikkefrø
50 sesamfrø
50 gresskarkjerner
25 g linfrø
en ts kanel
litt muskat
50 g brunt sukker. 

Stek først kokosen i 2 min. Smelt smør og honning. Rør sammen korn og frø, hakk nøtter og mandler og bland sammen. 
Ha i sukker og krydder og hell over smør og honning blandingen. 

Stekes i langpanne midt i ovnen, 
180 Grader varmluft i ca tjue min, rør i med en tresleiv av og til.
Rør inn den stekte kokosen når alt er ferdigstekt. 

Spis sammen med youghurt til frokost, lunsj, dessert eller som snacks.



1 kommentar: